Ilmoittautumislomake

Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolellisesti. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on tullut perille.

Ilmoittautumisen saatuamme tarkistamme oppilaan tiedot. Tämän jälkeen lähetämme laskun varausmaksun (150 €) suorittamista varten. Laskun maksamisen jälkeen paikka vahvistuu. Varausmaksu hyvitetään viimeisessä maksussa. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta.

Tarkoituksemme on antaa oppilaille mukava koulukokemus, johon sisältyy muutakin kuin tehtävien tekemistä. Tämän vuoksi toivomme, että otatte huomioon, ettei oppilaan koulussa oloaika ole merkittävästi lyhempi kuin Suomen koulusta otettu loma, jotta tehtävät eivät kasaantuisi. Emme pysty kirimään kuukauden poissaolon aikana kerääntyneitä kotitehtäviä kahden viikon koulujaksolla. Etenemme samaa vauhtia kuin Suomessakin edetään.

Huolehdimme yksityisyydestä. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä käytetä markkinointitarkoituksiin. Voit milloin vain pyytää meitä poistamaan kaikki sinuun liittyvät tiedot järjestelmästämme lähettämällä pyynnön sähköpostilla tai soittamalla.

© 2017-2024 Fuengirolan Kotikoulu